6 Eylül 2015 Pazar

KaZZan ile Bir Ay içinde 5TL Kazanabilirsiniz

kaZZan
KaZZan son zamanlarda çokça gördüğümüz ptc sitelerinin trafik artırma sistemine sosyal medya ve youtube gibi şeyler eklenerek zenginleştirilmiş versiyonları kullanan sitelerden. Bu tarz sitelerin hepsinde olduğu gibi facebook hesabınızla sayfa veya paylaşım beğenerek, Twitter'dan takip ederek veya rtleyerek, Youtube'da video izleyerek veya video beğenerek, ptc siteleri gibi site ziyaret ederek para kazana biliyorsunuz. Daha başka seçenekler de olsa da fazla kullanan olmadığından reklam verenin olmuyor onlara.

Benim ay da 5TL hesabımı açıklamakta yarar görüyorum. Sonra 1 ay oldu neden 5$'ım yok dersiniz hahaha... Şimdi günde normal üyeler 80 tıklama yapabiliyorlar en fazla ben mobile girdiğimden Youtube'da video filan izleyemediğimden sadece website ziyareti kullandım. Sitenin kurucusunun eklediği anlaşılan bir sürü link vardı ve hepsi de 6 kredi değrindeydi. Yani günlük 6×80'lik bir kredi kazanabiliyorsunuz buna 50 kredilik günlük 30 etkinlik yaptığınız için verilen günlük bonusu da ekleyin. Bunun dışında bir de toplam etkinliğiniz 100, 250 gibi belli bir sayıya ulaştığında alabileceğiniz bonuslar. Ve bu 3 ünü topladığınızda ayda 5 $TL den biraz az bir para yapıyor. Bu kazanç oranıyla Neobux gibi tanınan PTC sitelerinden daha fazla kazandırıyor yani. Tabi sitenin sahibi reklamlarını çekmesini ve sistemle oynamadım sürece.

Artıları:
-Benzer sitelere göre şık bir tasarıma sahip olması.
-Çok fazla reklamın mevcut.

Eksileri:
-Referans sistemi çok kötü kazandırdığınız üyeden sadece 0.10TL alıyorsunuz. Kazancınızı belli bir yüzdesini kazansaydık hiç olmasa.
-Krediyi TL onuda $'a çevirdiğinde 2 tıklama da kazandığını Neo Bux da 1 tıklama da kazanıyorsunuz ayrıca Neo Bux daha az gibi tanınmış PTC siteleri daha az bekletiyor sitede.

Kayıt Olmak İçin Tıkla

  kaZZan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder